Palvelut

Autamme yritystäsi kaikissa taloushallintoon liittyvissä asioissa ja tarjoamme sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Ota yhteyttä ›

Monipuoliset taloushallinnon palvelut | Kankaanpää

Tarjoamme kokonaisvaltaisia taloushallinnon palveluita erikokoisille yrityksille

Valitsemalla meidät, saat käyttöösi osaavan, henkilökohtaisella otteella palvelevan auktorisoidun tilitoimiston. Tarkoituksemme on tehdä asiakkaidemme arjesta helpompaa hoitamalla asiat luotettavasti ja ajallaan. Olemme käytettävissäsi aina yrityksen perustamisesta kirjanpitoon ja palkanlaskentaan asti! Palvelemme asiakkaitamme Kankaanpäästä käsin.

Lue ohesta lisää palveluistamme ja ota meihin yhteyttä soittamalla, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomake.

Ota yhteyttä ›

Procountor-ohjelmisto

Procountor-ohjelmisto joustavaan yhteistyöhön asiakkaan ja tilitoimiston väillä

Käytössämme on Procountor-ohjelmisto, jonka avulla tarjoamme manuaalista ja sähköistä taloushallinnon palvelua. Procountor-ohjelmisto säästää yrittäjän aikaa, se on selkeä, helppokäyttöinen ja täysin reaaliajassa toimiva taloushallinto-ohjelma. Ohjelma sopii kaikille toimialoille yrityksen koosta riippumatta.

Mitä hyötyä Procountor-ohjelmistosta sinulle on?

  • Ei turhaa tietojen siirtelyä ohjelmasta toiseen
  • Tehokas yhteistyö
  • Pysyt reaaliaikaisesti ajan tasalla yrityksesi taloudellisesta tilanteesta
  • Ei papereiden ja kuittien kanssa pähkäilyä, sillä kaikki tositteet saa näppärästi Procountor-taloushallintojärjestelmään

Käytössämme myös eTasku-sovelluksen palvelut, jotka helpoittavat kuittien ja dokumenttien lähetystä sähköisesti, voit tutustua aiheeseen tarkemmin täältä.

Herääkö kysyttävää?

Ota yhteyttä ›

Yrityksen perustaminen

Oletko perustamassa yritystä? Autamme sinut alkuun ja kerromme, mitkä asiat pitää ottaa huomioon heti alkumetreistä lähtien! 

Yrityksen perustamiseen liittyy tärkeitä huomioitavia yksityiskohtia. Parhaiten näissä asioissa sinua osaa auttaa kokenut ammattilainen. Me haluamme antaa sinulle parhaat mahdolliset lähtökohdat kannattavan liiketoiminnan aloittamiseen. Helpointa onkin käynnistää yritystoiminta sopimalla tapaaminen meidän kanssamme!

Ota yhteyttä meihin, kun haluat tietää parhaat ja tehokkaat tavat aloittaa liiketoimintasi. 

Ota yhteyttä ›

Yhtiömuotojen muutokset

Käänny meidän puoleen, niin autamme sinua paperiviidakon syövereissä

Yhtiömuodon muutoksen vaihtoprosessiin kannattaa ottaa mukaan kokenut tilitoimisto. Huonosti hoidettu muutos voi nimittäin tuoda yrittäjälle mittavia veroja maksettavaksi. Alussa hyväksi havaittu yhtiömuoto ei välttämättä palvele enää nykyisiä olosuhteita, jolloin yhtiömuodon muuttaminen on todennäköisesti ajankohtaista. Yhtiömuodon muutos tulee yleisimmin aiheelliseksi esimerkiksi toiminnan laajenemisen vuoksi.

Pohditko mikä yhtiömuoto sopisi sinulle parhaiten? Saat meiltä ammattitaitoista neuvontaa ja tukea yritysmuodon muutokseen.

Ota yhteyttä ›

Kirjanpito ja tilinpäätökset

Kokemusta kirjanpidosta yli 30 vuoden takaa

Tilitoimisto Minna Väliaho Oy pitää huolen, että yrityksesi kirjanpito on kokeneissa ja luotettavissa käsissä. Autamme asiakkaitamme menestymään parhaalla mahdollisella tavalla, ja annamme ajantasaista tietoa yrityksen taloudesta. 

Meillä palvelu perustuu pitkään kokemukseen ja ammattitaitoon. Tilitoimistomme on auktorisoitu, mikä takaa yrityksellesi palvelun korkean laadun. Ulkoistamalla kirjanpidon, voit keskittyä olennaiseen – kehittämään yrityksesi liiketoimintaa. Tästä syystä kannattaakin ostaa kirjanpito ulkoistettuna, jotta se hoituu aina oikein ja ajallaan.

Meillä on käytössä Procountor-ohjelmisto, joka mahdollistaa joustavan yhteistyön asiakkaidemme kanssa. Saat meiltä kirjanpidon ja kirjanpito-ohjelman tukemaan liiketoimintaasi.

  • Tulos- ja taselaskenta
  • ALV-laskenta ja ilmoitusten lähettäminen
  • Veroilmoitusten laatiminen
Ota yhteyttä ›

Palkanlaskenta

Huolehdimme yrityksesi palkanlaskennasta huippuluokan ammattitaidolla 

Hoidamme kokonaisvaltaisesti eri palkanlaskentatyypit mukaan lukien tunti- ja kuukausipalkat, urakkapalkat sekä erillispalkkiot. Palkanlaskenta mukautuu aina yrityksesi olemassa oleviin tarpeisiin, ja saat meiltä käyttöösi kokeneen asiantuntijan ja sähköisen järjestelmän. Toteutamme yrityksen palkanlaskennan aina ajoissa, laatua unohtamatta.

Meillä palkanlaskijan saa aina nopeasti kiinni puhelimella tai sähköpostilla!

Käänny huoletta puoleemme, tarvitset sitten mitä tahansa tarjoamistamme taloushallinnon palveluista!

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita